Преподаватели - Intenzivno.com

Преподаватели

Деси
Баръмова

Английски
Работата ми доставя истинско удоволствие.

Използвам съвременни методи на обучение и включвам модерните технологии при всяка възможност и виждам, че по този начин ученето е по-ползотворно и приятно.

Рая
Очипалска

Английски
Казват, че всеки нов език отваря нов прозорец към света.

Истината е, че английският ще отвори за вас и много врати, ако подхождате към изучаването с много ентусиазъм и позитивно настроение.

Диана
Иванчева

Английски
Преподаването на чужд език за мен е като дълго пътуване с ясна крайна дестинация.

Работата си като преподавател бих описала като преоткриване на желанието си да вдъхновя и предам знания, радостта и удовлетворението след успешно взаимодействие и партниране на обучаем и обучаващ.

Рени
Костадинова

Английски и Гръцки
Преподаването на чужд език е предизвикателство.

Обичам преподаването, защото то винаги те предизвиква да можеш и знаеш повече, за да отговориш на нуждите на учениците си.

Калина
Попова

Английски и Японски
Важно е учителят да бъде и вдъхновител.

Изучаването на чужд език е и многостранен процес. Стремя се да „потопя“ учениците си в „атмосферата“ на езика и да им помогна да придобият практически знания.

Снежана
Цонкова

Английски

Ива
Дончева

Английски
За мен преподаването на чужд език е призвание.

Работя предимно с хора в зряла възраст, където обучението е насочено към трайни практически познания, с лесно поднесена теория и много практика.

Ели
Ташева

Английски
Преподаването на чужд език е удоволствие и привилегия.

Езикът е преди всичко средство за комуникация чрез която хората изграждат помежду си мостове, споделят идеи, намират различен начин да изразяват себе си и да градят взаимоотношения.

Иваничка
Георгиева

Испански
При преподаването залагам на своят опит и ентусиазъм.

Изучаването на мелодичен език, какъвто е испанският, ще отвори безкрайни възможности за Вашето лично и професионално развитие.

Валя
Николова

Италиански
Да преподавам италиански език за мен е едно предизвикателство.

Да бъда учител е удоволствие. Влизайки в учебен час съм готова да дам всичко от себе си за постигане на оптимални резултати.

Светла
Ненова

Немски

Деница
Драголова

Италиански и Френски
Изграждането на мотивация за усъвършенстване у учениците ми ми носи лично удовлетворение.

Сега повече от всякога обучението на чужд език може да бъде лесно достъпно и забавно средство за опознаване на нови култури и придобиване на специфичен опит.

Гергана
Илиева

Английски
Да преподавам чужд език за мен е възможност да се запознавам с много и различни хора, да опознавам нови култури и да споделям знанията си с останалите.

Маазат
Чаринова

Руски

Калина
Василева

Английски
Стилът ми на преподаване е практичен, фокусирам се върху граматика, лексика и разговори.

Преподаването на чужд език е способността да отварям врати към нови светове, през които моите ученици да пристъпват.

Гюлюмсер
Идриз

Математика

Емине
Сюлейманова

Турски
Владеенето на чужд език Ви дава предимство.

Турция е чудесна дестинация за работа и почивка. Затова искате да общувате свободно при посещенията си там. Лесно е, учете с мен в движение!

 • Снимка на доволен клиент
  Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.
  Петя Гавраилова
  Габрово
 • Снимка на доволен клиент
  Тъй като в нашия град почти не се провеждат курсове по немски език за възрастни, започнах да търся вариант за обучение по интернет. Онлайн курсовете в Intenzivno.com ми бяха препоръчани от моя позната, която също беше изкарала курс по начален немски език. След като прочетох подробно информацията в сайта, се абонирах за 7-дневния пробен курс. Системата на обучение ми хареса и се записах за ниво B1. Допадна ми това, че обучението се осъществяваше по класическия метод - изцяло в присъствието на преподавател и учебни помагала. Лексиката за всеки урок ни се изпращаше предварително, т.е. не се налагаше в часовете да се обясняват значенията на думите. По този начин да използваме учебните занятия за изцяло за ефективни упражнения. Съществено предимство са малките групи, което позволява да се обръща достатъчно внимание на всеки от участниците. Преподавателката ни, г-жа Квинот, непрекъснато ни насърчаваше да задаваме въпроси, своевременно проверяваше писмените ни работи. Изпращаше ни допълнителни материали, когато забележеше, че имаме пропуски от предходни нива. Удобството на онлайн обучението от домашния компютър е несравнимо с това на присъствения курс. А възможността до 3 г. след завършване на курса да се прослушват уроците, е просто безценна. Поздрави, Наталия
  Наталия Тенева
  Сливен
 • Снимка на доволен клиент
  Преди време бях един объркан … дизайнер, който беше наясно с алгоритми, формули и програми, но съвсем объркан по отношение на английската граматика. Предпочитах да правя реклами за ултра претенциозни клиенти, отколкото да спрягам PPTense. За разкош бях инспирирана или направо казано притисната от настоящите си американски шефове, да изуча езика до прилично ниво. След обстойно до педантичност обследване на дистанционните оферти и на база на фактори като цена, време, начин, преподавател, контрол ..., избрах INTENZIVNO. Днес, благодарение на г-жа Снежана Цонкова мога да общувам с взискателните ми шефове доста свободно. Благодаря г-жо Цонкова и INTENZIVNO.com!
  Илина Станимирова
  София
 • Съвместната ни работа с екипа на intenzivno.com започна през 2010 г. С тяхно съдействие организирахме обучение по бизнес английски език на мениджъри и ключови специалисти в компанията. Преподавателите са специалисти с висока квалификация и професионален опит, което осигурява постигане на поставените цели и очакваните резултати от обучението. Участниците оценяват обучението като ефективно и отчитат напредък и по-голяма увереност в уменията си да комуникират и да използват езика. Освен обучението по английски език, със съдействието на intenzivno.com организирахме и курсове по немски, френски и италиански език за административни служители на компанията. Препоръчваме intenzivno.com като надежден партньор, работещ качествено и отговорно и затова смятаме да продължим партньорството си с тях.
  Вход / Регистрация