Правила при тестване за ниво по ОЕЕР - Intenzivno.com

Правила при тестване за ниво по ОЕЕР
Важно! Този вход е само за тест на Вашата техника. За Вашия изпит използвайте линка, който ще получите от нас на имейла си.
 

Общи условия:

1

Задължително е да имате работеща уеб камера и документ за самоличност, в противен случай тестът не може да бъде извършен и дължите обезщетение от 20 евро. Същото важи и ако имате технически проблеми. Ще има нова дата за изпита, който ще се проведе, когато сте платили обезщетението.


2

Ако преподавателя подозира опит за измама - копиране, отправяне на предложения и т.н., теста не може да се извърши и дължите обезщетение в размер на таксата за изпита. Датата за нов изпит ще бъде определена когато платите нова такса за изпит.


3

Учителят има право да поиска да използвате камерата, за да докажете, че в стаята няма други хора.

4

Тестът се записва

5

Изпитът за определено ниво се счита за успешен, ако изследваното лице постигне успеваемост от 63% или повече за всеки от четирите компонента. Ако този резултат не бъде постигнат, Изпитвания получава сертификат за нивото, за което е демонстрирал знания.

6

Ако кандидатът не се яви на изпита в предварително определения ден и час, той или тя ще загуби платената от него сума. Нов изпит може да бъде проверен отново, ако плати същата сума и уговори новата среща с екипа на Intenzivno.com.

7

Кандидат, който вече е положил изпит и не е доволен от резултата, може да се яви отново за изпита. Можете обаче да се явите на изпит не по-рано от 90 календарни дни след датата на изпита. Това време е необходимо за допълване на липсващите знания и за добра подготовка. Същото важи и ако искате да бъдете тествани за сертификат за следващото ниво.

Подготовка за изпита (по искане на кандидата)

Какво включва подготовката: Професионален изпитващ ще обясни четирите компонента, които съставляват изпита. Правите упражнения заедно за всеки от компонентите. Ще получите оценка за готовността си за изпита, който искате да положите.
Продължителност на подготовката: 4 урока / 1 урок = 45 мин. / Уроците се провеждат 2 дни с по 2 урока всеки.
Цена: 60 евро / Уроците ще бъдат организирани след заплащане на сумата. /

Информация за плащане

100% предварително
- през Paypal - pay@intenzivno.com

- по банков път. (Вие плащате таксите за превод)
Получател: Интензив 1997 ЕООД
Адрес: Габрово 5300, България ул. Янтра N 2
IBAN: BG71FINV91501016705512
BIC: FINVBGSF
Банка: Fi Bank
Адрес на банката: София, бул. Драган Цанков N 37A

Получаване на сертификата

- Ще получите сертификата по имейл с високо качество в рамките на 3-4 работни дни
- Ако искате да получите оригиналния хартиен сертификат по пощата, трябва да заплатите допълнителната такса от 10 евро и да ни изпратите точния си адрес. Ще получите от нас номер за проследяване на пратката в сайта на пощенския доставчик.


Вход / Регистрация