Индивидуално онлайн обучение - Intenzivno.com

Индивидуално онлайн обучение

Специално за Вашите нужди

Ако преценявате, че целите, които сте си поставили по отношение на езиковото Ви обучение ще бъдат по-бързо и по-ефективно постигнати при индивидуално занимание с преподавателя, Intenzivno.com може да го осъществи.

Работата Ви не позволява да се включите в група или се нуждаете от специфично обучение? Има възможност да учите сам с учителя, в удобно за Вас време.

За да сте напълно сигурни, че Intenzivno.com е Вашата платформа за учене, ще е полезно да посетите безплатен тест урок.

Цената на 1 учебен час (45 мин.) се определя от езика, нивото и характера на обучението (общ курс, разговорен курс, курс с носител на езика или с бг учител), което сте избрали. Препоръчително е учебните занятия да са по 2 учебни часа, 2 пъти седмично.

Минималния брой часове е 14.

Полуиндивидуално обучение

Обучението в малки групи от по 2-3 курсиста комбинира предимствата на индивидуалното обучение и достъпна цена.

Получавате гъвкавост в графика, внимание и почти индивидуален подход в учебния процес.

 

Свържете се с нас

ще обсъдим вариантите за вашето индивидуално обучение и ще Ви предложим най-подходящия план. Обучението може да стартира до няколко дена, след като уточним подробностите около организацията му.

+359 87 927 73 45

070017550@intenzivno.com


 • Снимка на доволен клиент
  Преди време бях един объркан … дизайнер, който беше наясно с алгоритми, формули и програми, но съвсем объркан по отношение на английската граматика. Предпочитах да правя реклами за ултра претенциозни клиенти, отколкото да спрягам PPTense. За разкош бях инспирирана или направо казано притисната от настоящите си американски шефове, да изуча езика до прилично ниво. След обстойно до педантичност обследване на дистанционните оферти и на база на фактори като цена, време, начин, преподавател, контрол ..., избрах INTENZIVNO. Днес, благодарение на г-жа Снежана Цонкова мога да общувам с взискателните ми шефове доста свободно. Благодаря г-жо Цонкова и INTENZIVNO.com!
  Илина Станимирова
  София
 • Снимка на доволен клиент
  Тъй като в нашия град почти не се провеждат курсове по немски език за възрастни, започнах да търся вариант за обучение по интернет. Онлайн курсовете в Intenzivno.com ми бяха препоръчани от моя позната, която също беше изкарала курс по начален немски език. След като прочетох подробно информацията в сайта, се абонирах за 7-дневния пробен курс. Системата на обучение ми хареса и се записах за ниво B1. Допадна ми това, че обучението се осъществяваше по класическия метод - изцяло в присъствието на преподавател и учебни помагала. Лексиката за всеки урок ни се изпращаше предварително, т.е. не се налагаше в часовете да се обясняват значенията на думите. По този начин да използваме учебните занятия за изцяло за ефективни упражнения. Съществено предимство са малките групи, което позволява да се обръща достатъчно внимание на всеки от участниците. Преподавателката ни, г-жа Квинот, непрекъснато ни насърчаваше да задаваме въпроси, своевременно проверяваше писмените ни работи. Изпращаше ни допълнителни материали, когато забележеше, че имаме пропуски от предходни нива. Удобството на онлайн обучението от домашния компютър е несравнимо с това на присъствения курс. А възможността до 3 г. след завършване на курса да се прослушват уроците, е просто безценна. Поздрави, Наталия
  Наталия Тенева
  Сливен
 • Снимка на доволен клиент
  Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.
  Петя Гавраилова
  Габрово
Вход / Регистрация