За нас - Intenzivno.com

За нас

1997 - 2023

26 години опит


Ние сме обучителен център, създаден през далечната 1997 г.

Предлагаме курсове по английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, турски и японски език.

2011 г. пренесохме нашите познания онлайн

Един от пионерите


Виртуална класна стая, високо квалифицирани преподаватели и модерни учебни системи.

2011г. в България онлайн обучението беше авангардно, но въпреки това най-напредничавите наши клиенти ни повярваха и се възползваха от предимствата ни.


2011 - 2023 г.

12 години авангардно обучение


Intenzivno.com е онлайн платформа за езиково обучение, създадена с много ентусиазъм и професионализъм.

Постоянно разширяваме палитрата от предлагани езици и обучихме във виртуалните си стаи над 5000 курсисти – частни и фирмени, които се включваха от всички краища страната и чужбина.

Прецизно подбрани преподаватели

Проверката за тяхната компетентност е удовлетвореността на нашите клиенти.

Екипът ни от специалисти е посветен на преподавателската професия и работи с истинско удоволствие, развива своя професионализъм чрез курсове, семинари и обучения.

Виртуалната стая, високо-квалифицираните преподаватели и модерни учебни системи.

Неповторимата комбинация на интуитивна онлайн платформа, качествени и съвременни материали, учители с дълъг опит и клиентски-ориентирано отношение дава истинския облик на Intenzivno.com - водеща обучителна организация.

Езиците

по които нашите учители развиват Вашите умения.

Английски

Немски


Френски

Италиански


Испански

Руски

Гръцки

Японски


Имате всички основания да се доверявате на платформа, която е част от пионерите в България в сферата на онлайн обучението.

Нашите курсове

 • Съвместната ни работа с екипа на intenzivno.com започна през 2010 г. С тяхно съдействие организирахме обучение по бизнес английски език на мениджъри и ключови специалисти в компанията. Преподавателите са специалисти с висока квалификация и професионален опит, което осигурява постигане на поставените цели и очакваните резултати от обучението. Участниците оценяват обучението като ефективно и отчитат напредък и по-голяма увереност в уменията си да комуникират и да използват езика. Освен обучението по английски език, със съдействието на intenzivno.com организирахме и курсове по немски, френски и италиански език за административни служители на компанията. Препоръчваме intenzivno.com като надежден партньор, работещ качествено и отговорно и затова смятаме да продължим партньорството си с тях.
 • Снимка на доволен клиент
  Преди време бях един объркан … дизайнер, който беше наясно с алгоритми, формули и програми, но съвсем объркан по отношение на английската граматика. Предпочитах да правя реклами за ултра претенциозни клиенти, отколкото да спрягам PPTense. За разкош бях инспирирана или направо казано притисната от настоящите си американски шефове, да изуча езика до прилично ниво. След обстойно до педантичност обследване на дистанционните оферти и на база на фактори като цена, време, начин, преподавател, контрол ..., избрах INTENZIVNO. Днес, благодарение на г-жа Снежана Цонкова мога да общувам с взискателните ми шефове доста свободно. Благодаря г-жо Цонкова и INTENZIVNO.com!
  Илина Станимирова
  София
 • Снимка на доволен клиент
  Тъй като в нашия град почти не се провеждат курсове по немски език за възрастни, започнах да търся вариант за обучение по интернет. Онлайн курсовете в Intenzivno.com ми бяха препоръчани от моя позната, която също беше изкарала курс по начален немски език. След като прочетох подробно информацията в сайта, се абонирах за 7-дневния пробен курс. Системата на обучение ми хареса и се записах за ниво B1. Допадна ми това, че обучението се осъществяваше по класическия метод - изцяло в присъствието на преподавател и учебни помагала. Лексиката за всеки урок ни се изпращаше предварително, т.е. не се налагаше в часовете да се обясняват значенията на думите. По този начин да използваме учебните занятия за изцяло за ефективни упражнения. Съществено предимство са малките групи, което позволява да се обръща достатъчно внимание на всеки от участниците. Преподавателката ни, г-жа Квинот, непрекъснато ни насърчаваше да задаваме въпроси, своевременно проверяваше писмените ни работи. Изпращаше ни допълнителни материали, когато забележеше, че имаме пропуски от предходни нива. Удобството на онлайн обучението от домашния компютър е несравнимо с това на присъствения курс. А възможността до 3 г. след завършване на курса да се прослушват уроците, е просто безценна. Поздрави, Наталия
  Наталия Тенева
  Сливен
 • Снимка на доволен клиент
  Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.
  Петя Гавраилова
  Габрово
Вход / Регистрация