Онлайн уроци по английски език - индивидуални и групови, с учител

Английски

Cambridge English Empower

Система за общ английски при обучение на възрастни и ученици в гимназиална степен. Нива: A1-C1 (Beginner to Advanced)

Системата Empower на притежава уникална комбинация от увлекателни материали за работа по време на учебния час, самостоятелна работа и адекватни материали за оценка на напредъка след всяка урочна едниница, в средата и в края на курса на обучението. Тя дава практически умения за слушане, чете, писане, разбиране и говорене. Уникална характеристика на Cambridge English Empower са видеата, разработени както към учебника, така и към учебна тетрадка, заснети в реална среда, със сложност адекватна на съответното ниво.

Fun box

Играчките оживяват във Fun Box, фантастичната нова поредица за деца в начална степен на обучение, публикувана през 2019 г.

Системата се състои се от три нива, подходяща за деца от предучилищна възраст до 3 клас. Към нея е разработен интерактивен софтуер, който дава възможност учебникът да се разглежда страница по страница , да се гледат видеа, да се играят обучителни игри и да се правят допълнителни упражнения и дейности.

Amazing English

Amazing English е вълнуващ нов курс на обучение по английски език, разделен на четири нива. Подходящ за ученици от 3-4 клас до 6-7 клас.

Съдържанието на курса е съобразено изцяло със съвременните тенденции в чуждоезиковото обучени. Всички текстове, лексика, граматични конструкции и междупредметни връзки са създадени съобразно възрастта на учениците, които се обучават по него. С поредицата Amazing English учениците ще могат да се подготвят за лексиката, която се изисква, за да положат успешно всяко от нивата на изпитите за владеене на английски език от ученици – YLE Starters, Movers и Flyers.

Business Result

Системата е на издателство Oxford University Press в 5 нива (Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate, Advanced) и се състои от учебник и интерактивна учебна тетрадка на CD-ROM.

Тя се характеризира с това, че е подходяща за заети и амбициозни хора, като целта е да развива важни бизнес умения и лексика. Включеният материал е с практическа насоченост, гъвкав и се възприема лесно. Всички раздели покриват ключови области: общуване, участие в срещи, решаване на проблеми, разговори по телефона. Фокусът е върху уменията за говорене и слушане, текстовете са съвременни и от разнообразни, автентични източници.

Подготовката за IELTS, FCE, TOEFL, CAE

Подготовката за сертификати IELTS, FCE, TOEFL, CAE е свързана по-скоро с упражняването на формата на изпита, отколкото обучение по език.

Въпреки това паралелно с тренирането на отделните компоненти, Вие ще надградите познанията си по езика или ще компенсирате липсващите. Индивидуалната подготовка за сертификат ще Ви даде възможност за по-кратко време да натрупате необходимия опит за справяне с компонентите на изпита, да усъвършенствате уменията по езика и да придобиете необходимата увереност за успешно представяне.

 

    Свържете се с нас

    и заявете безплатен пробен час с преподавател на живо сега.

    +359 87 927 73 45

    info@intenzivno.com


    Вход / Регистрация